IPL Couperose behandeling

Couperose  Behandeling

Een toename van kleine bloedvaatjes(teleangiectasieen)in het gezicht wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele (tot ontelbare)zeer kleine bloedvaatjes in het gezicht. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.Hoe couperose precies ontstaat weet niemand.
In vele gevallen treed het echter spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen. Uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht is een risicofactor voor het ontwikkelen van couperose.Vooral mensen van Noordwest Europese afkomst met een relatief licht huidtype kunnen vroeg of laat last krijgen van deze toename van bloedvaatjes.Sinds enkele jaren is het mogelijk om couperose te behandelen.

Door de toediening van speciale lichtflitsen aan het specifieke huidgebied worden de bloedvaatjes Gecoaguleerd(gestremd) en de bloedstroom afgesloten. Het gecoaguleerde bloed wordt geleidelijk en effectief afgevoerd door de macrophagen ( het lichaamseigen opruimsysteem), en wat over blijft is een frisse schone huid.
Tussen de behandelingen zit een periode van 4 weken.
Na 1 behandeling is er meestal al  zichtbaar resultaat.
De IPL behandelingen zijn in de meeste gevallen geschikt voor praktisch alle vaatafwijkingen.
Het succes is natuurlijk afhankelijk van de aard en diepte van de vaatafwijking.
Over het algemeen zijn er gemiddeld 5 behandelingen nodig.
Dat de behandeling 100 % succesvol zal zijn kan niet gegarandeerd worden.

IPL Couperose

Prijs
IPL Neus € 20,-
IPL Kin € 20,
IPL Wangen € 35,-